CIORBA GRECEASCA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de vita
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac mic
  • 2 linguri de orez
  • 1 ou
  • lamaie-zeama
  • leustean
  • sare.

Mod de preparare

Se taie carnea in bucatele, se pune la fiert cu 1 litru si jumatate apa cu sare. Se spumeaza daca e nevoie, se adauga zarzavatul taiat rondele sau cubulete, dupa preferinta. Cand carnea e aproape fiarta adaugam orezul spalat, lasam sa fiarba, apoi dregem ciorba cu ou batut si zeama de lamaie, adaugam verdeata tocata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise