Ciorba greceasca cu orez

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500-600g carne de vita
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 buc telina mica
  • 2 linguri de orez
  • 1 ou
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • patrunjel verde tocat
  • 2l apa

Mod de preparare

Carnea taiata in bucati se pune la fiert in apa rece.Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate.

Dupa ce a fiert zarzavatul se adauga orezul spalat.

Cand orezul este fiert, se potriveste ciorba cu sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut cu zeama de lamaie.

Cand se serveste se pune patrunjel verde tocat sau smantana.

Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise