Ciorba greceasca cu orez

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500-600g carne de vita
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 buc telina mica
  • 2 linguri de orez
  • 1 ou
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • patrunjel verde tocat
  • 2l apa

Mod de preparare

Carnea taiata in bucati se pune la fiert in apa rece.Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi, curatate si spalate.

Dupa ce a fiert zarzavatul se adauga orezul spalat.

Cand orezul este fiert, se potriveste ciorba cu sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut cu zeama de lamaie.

Cand se serveste se pune patrunjel verde tocat sau smantana.

Pofta Buna!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise