Ciorba mea de perisoare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • marar
  • 3 cartofi
  • pasta de tomate
  • 500 gr carne tocata amestec
  • 1 ou
  • sare
  • vegeta
  • 2 linguri de orez
  • putina varza murata si zeama de varza acra.

Mod de preparare

Se pune oala la fiert,cand fierbe apa se pune zarzavatul tocat se lasa la fiert si se prepara perisoarele din carnea tocata,1 ou,sare,vegeta,orezul, se amesteca si se formeaza perisoarele care se adauga in oala.Se pune apoi 1-2 maini de varza acra tocata (noua asa ne plac ciorbele mai acre).Se lasa la fiert (perisoarele se vor ridica la suprafata) cam 1 ora,se adauga cartofii curatati si taiati bucatele mici.Dupa ce au fiert si cartofii se adauga zeama de varza dupa cat vreti sa fie ciorba de acra,putina pasta de tomate si se mai da un clocot apoi se adauga marar tocat.Mie vara imi place sa pun in aceasta ciorba mai multe zarzavaturi din care am pe acasa(telina,gulie,fasole verde,mazare etc)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise