Ciorba mea de perisoare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • marar
  • 3 cartofi
  • pasta de tomate
  • 500 gr carne tocata amestec
  • 1 ou
  • sare
  • vegeta
  • 2 linguri de orez
  • putina varza murata si zeama de varza acra.

Mod de preparare

Se pune oala la fiert,cand fierbe apa se pune zarzavatul tocat se lasa la fiert si se prepara perisoarele din carnea tocata,1 ou,sare,vegeta,orezul, se amesteca si se formeaza perisoarele care se adauga in oala.Se pune apoi 1-2 maini de varza acra tocata (noua asa ne plac ciorbele mai acre).Se lasa la fiert (perisoarele se vor ridica la suprafata) cam 1 ora,se adauga cartofii curatati si taiati bucatele mici.Dupa ce au fiert si cartofii se adauga zeama de varza dupa cat vreti sa fie ciorba de acra,putina pasta de tomate si se mai da un clocot apoi se adauga marar tocat.Mie vara imi place sa pun in aceasta ciorba mai multe zarzavaturi din care am pe acasa(telina,gulie,fasole verde,mazare etc)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise