CIORBA PE OASE DE PORC

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de oase de porc
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 radacina telina
  • 1 radacina pastarnac
  • orez
  • leustan
  • 2 oua
  • 1 l zeama de varza acra(moare de varza)
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Punem oasele la fiert, adugam zarzavatul taiat marunt. Cand carnea de pe oase si zarzavatul sunt aproape fierte, adaugam orezul spalat. Dupa ce a fiert orezul, adaugam zeama de varza, potrivim de sare, piper, stingem focul. Se drege ciorba cu cele 2 galbenuse de ou, apoi presaram deasupra leusteanul tocat marunt(iarna de la congelator). Ciorba se mananca cu mamamliga.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise