CIORBA PE OASE DE PORC

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de oase de porc
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 radacina telina
  • 1 radacina pastarnac
  • orez
  • leustan
  • 2 oua
  • 1 l zeama de varza acra(moare de varza)
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Punem oasele la fiert, adugam zarzavatul taiat marunt. Cand carnea de pe oase si zarzavatul sunt aproape fierte, adaugam orezul spalat. Dupa ce a fiert orezul, adaugam zeama de varza, potrivim de sare, piper, stingem focul. Se drege ciorba cu cele 2 galbenuse de ou, apoi presaram deasupra leusteanul tocat marunt(iarna de la congelator). Ciorba se mananca cu mamamliga.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise