CIORBA PE OASE DE PORC

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg oase de porc
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 cescuta orez(50 g)
  • 1/2 litru zeama de varza acra
  • leustean
  • sare dupa gust.

Mod de preparare

Oasele spalate se pun la fiert cu 2 litri jumate de apa. Spumam daca e nevoie, lasam sa fiarba la foc domol sa iasa ciorba limpede. Adaugam zarzavatul taiat fideluta, orezul spalat. Cand totul este fiert, acrim ciorba cu zeama de varza clocotita, potrivim de sare daca mai e nevoie si adaugam verdeata tocata marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise