Ciorba radauteana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui potrivit
  • 500 ml smantana grasa
  • 500 ml iaurt gras
  • 150g telina
  • o ceapa medie
  • 150g morcov
  • 4-5 catei usturoi
  • 4 galbenusuri
  • 2 cuburi knorr
  • otet, sare, piper

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui impreuna cu morcovul, ceapa, telina si cuburile knorr.

Separat se face un sos din smantana, iaurt, 4 galbenusuri si usturoiul pisat.

Se scoate pieptul din oala in care a fiert si se rupe fasii subtiri. De asemenea se si paseaza legumele fierte cu blenderul si se adauga in sosul pregatit anterior. In supa in care a fiert pieptul de pui si legumele se adauga sosul impreuna cu pieptul.

Se fierb in continuare 5 minute, iar la sfarsit se drege cu sare, piper si otet in cantitati suficiente. ( Ciorba trebuie sa fie suficient de acra).

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise