Ciorba radauteana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg pulpe de pui
  • 1 l bors
  • 1-2 radacini de patrunjel
  • 1-2 radacini de pastarnac
  • 2 morcovi
  • telina
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 ardei rosii
  • 250 gr smantana
  • 2 oua
  • sare, piper
  • ardei iute

Mod de preparare

Pulpele de pui se curata, se spala si se portioneaza. Se pun la fiert intr-o oala cu apa.Se curata spuma atunci cand aceasta se formeaza, dupa care se adauga zarzavatul alb curatat, spalat si taiat bucati mari. Cand este zarzavatul fiert se scoate si se lasa deoparte iar carnea se desprinde de pe oase,se taie cuburi si se pune inapoi in oala alaturi de morcov si ardeii rosii taiati cubulete mici. Spre sfarsit se adauga borsul fiert aparte si dupa ce dau 2-3 clocote se trag de pe foc.Dupa ce s-a linistit din fiert se \"drege\" ciorba cu 2 oua batute bine impreuna cu smantana amestecandu-se mereu.

Se serveste ornata cu piper, verdeata, si smantana alaturi de ardei iute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise