Ciorba radauteana a la Silvia

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 2 morcovi,ardei,ceapa taiate in doua
  • piper,sare dupa gust
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri otet
  • 3 galbenusuri de oua
  • 500 gr smantana
  • patrunjel dupa gust
  • 2 cartofi medii

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui si se pune la fiert cu apa impreuna cu morcovul,ardeii,ceapa,sarea se pune de la inceput.

Dupa ce s-a fiert ,strecurati zeama ,lasati pieptul de pui sa se raceasca putin pentru a putea sa-l taiati cubulete(eu il mai rup cu mana fasii),dupa ce ati taiat pieptul de pui il puneti in zeama strecurata si il puneti iar la fiert,puteti pisa cartofii ca pe un piure si ii adaugati in ciorba,morcovul il tocati cubulete mici,adaugandul si pe aceste in ciorba.

Dati focul la flacara mica si mai lasati foarte putin la fiert,amestecati galbenusurie cu smantana separat intr-un vas si apoi luati ciorba cu un polonic si amestecati cu smantana pentru a ajunge toata compozitia la aceiasi temperatura,apoi turnati totul in oala cu ciorba,lasand focul tot la flacara mica,pisati usturoiul si impreuna cu otetul il adaugati in ciorba,tocati patrunjel si adaugati!

Se serveste cu ardei iute,dupa gust puteti adauga smanatana si usturoi

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise