Se pun la fiert, in aproximativ 2,5 l apa, pulpele si legumele, cu o lingura de sare si cubul Knorr Gaina. Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine foarte frageda (se desprinde de pe os).
Se strecoara supa obtinuta. Carnea si legumele se taie in bucati mici (se arunca pielea si oasele) si se pun inapoi in supa, la fiert.
Intre timp se bat impreuna, cu mixerul, smantana si galbenusurile de ou. Cand supa da in clocot, se toarna compozitia de smanatana si ou, amestecand continuu.
Se adauga otet si usturoi zdrobit dupa gust, piper si eventual verdeata maruntita. Se mai fierbe cateva minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise