Ciorba radauteana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 pulpe de pui cu tot cu spate sau 6-7 pulpe fara spate sau 4 bucati piept de pui
  • - 1 cub Knorr Gaina;
  • - 4 morcovi
  • - 2 radacini patrunjel sau pastarnac
  • - 2 ardei capia sau grasi
  • - 5 galbenusuri de ou
  • - 400 grame smantana
  • - otet
  • - usturoi
  • - verdeata dupa gust

Mod de preparare

Se pun la fiert, in aproximativ 2,5 l apa, pulpele si legumele, cu o lingura de sare si cubul Knorr Gaina. Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine foarte frageda (se desprinde de pe os).

Se strecoara supa obtinuta. Carnea si legumele se taie in bucati mici (se arunca pielea si oasele) si se pun inapoi in supa, la fiert.

Intre timp se bat impreuna, cu mixerul, smantana si galbenusurile de ou. Cand supa da in clocot, se toarna compozitia de smanatana si ou, amestecand continuu.

Se adauga otet si usturoi zdrobit dupa gust, piper si eventual verdeata maruntita. Se mai fierbe cateva minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise