Ciorba ruseasca cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 grame ciuperci
  • -500 grame rosii
  • -1 morcov
  • -1 radacina de patrunjel
  • -1 ardei gras
  • -1 ceapa
  • -1 sfecla rosie mica
  • -verdeata
  • -sare
  • -smantana

Mod de preparare

Ciupercile se fierb 20 minute in apa cu sare. Dupa fierbere se scot, se racesc si se taie in felii subtiri.

Separat se fierbe zarzavatul - morcovul, patrunjelul, ceapa si sfecla, totul taiat ca taiteii.

Cand zarzavatul este aproape fiert, se pun ciupercile, ardeiul taiat felii subtiri, se lasa sa dea cateva clocote si se adauga rosiile curatate de pielita si tocate marunt.

Se fierbe inca 5-10 minute, se adauga verdeata si se potriveste de sare. Se serveste cu smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise