Ciorba ruseasca cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 grame ciuperci
  • -500 grame rosii
  • -1 morcov
  • -1 radacina de patrunjel
  • -1 ardei gras
  • -1 ceapa
  • -1 sfecla rosie mica
  • -verdeata
  • -sare
  • -smantana

Mod de preparare

Ciupercile se fierb 20 minute in apa cu sare. Dupa fierbere se scot, se racesc si se taie in felii subtiri.

Separat se fierbe zarzavatul - morcovul, patrunjelul, ceapa si sfecla, totul taiat ca taiteii.

Cand zarzavatul este aproape fiert, se pun ciupercile, ardeiul taiat felii subtiri, se lasa sa dea cateva clocote si se adauga rosiile curatate de pielita si tocate marunt.

Se fierbe inca 5-10 minute, se adauga verdeata si se potriveste de sare. Se serveste cu smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise