Ciorba taraneasca cu carne

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg carne pasare sau vita
  • 3 morcovi
  • frunza de telina
  • leustean
  • patrunjel verde
  • ½ l bulion
  • sare
  • 2 cepe

Mod de preparare

Se taie cepele si morcovii in felii, se pun la fiert impreuna cu carnea de pasare sau vita. Se adauga sare. In timpul fiertului se spumeaza mereu, pentru ca ciorba sa ramina limpede. Cind e totul fiert se adauga bulionul, frunza de telina, leustean si patrunjelul verde tocate marunt. Se lasa sa mai dea impreuna 2-3 clocote.

Se poate servi cu smintina, pentru cine doreste, sau simpla

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise