Ciorba taraneasca de vacuta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 cartofi
  • 1 feliuta de varza
  • 100 gr mazare
  • 100 gr fasole verde
  • 2 buchetele de conopida
  • 2 buchetete de broccoli
  • sare
  • 300 - 500 ml bors (in functie de cat de acru este)
  • 1/2 lingurita zahar
  • 100 gr sos de rosii si ardei (www.myfancycake.com/2011/10/sos-de-rosii-si-ardei-baza-pentru.html)
  • 1 legatura leustean si 1 legatura patrunjel

Mod de preparare

Taiem carnea in cubulete mici si o punem la fiert. Eu am fiert-o in "oala minune" timp de 40 de minute.

Apoi adaugam ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul. Fierbem 20 de minute, apoi adaugam si restul legumelor.

Cand sunt fierte adaugam sosul de rosii si ardei, borsul incalzit si zaharul.

Mai dam o data in clocot ciorbita si adaugam verdeturile.

Servim cu smantana si ardei iute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise