CIORBA TARANEASCA DE ZARZAVAT

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • o albitura
  • cateva felii de telina
  • putina varza tocata
  • putina fasole verde
  • putina mazare
  • 2 dovlecei mai mici
  • cartofi
  • putina stevie
  • 1-2 cepe
  • sare,piper
  • 3-4 rosii decojite si taiate marunt
  • 2 catei de usturoi
  • leustean verde
  • ulei
  • tarhon verde
  • bors dupa gust

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala,se toaca marunt si se pune la inabusit in putin ulei.Se adauga supa de legume sau apa fiarta din cand in cand.Se adauga morcovul,albitura,telina taiate marunt,apoi fasolea verde rupta bucatele 1-2 cm,mazarea si varza.Cand sunt aproape fierte adaugati cartofii, dovleceii taiati cubulete,stevia taiata bucati,rosiile tocate marunt si se lasa sa fiarba.Stevia se pune neoparita deoarece isi pierde din vitamine.

Cand este fiert totul,se potriveste de sare,piper,se adauga usturoiul tocat , borsul clocotit in prealabil ,apa fiarta sau supa de legume daca mai este nevoie si se mai lasa sa dea in cateva clocote.La sfarsit se pune leusteanul si tarhonul si se opreste focul.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise