Ciorba taraneasca

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -carne de vita
  • -o ciapa
  • -morcovi
  • -radacina de patrunjel
  • -telina
  • -gulie
  • -sare,piper
  • -bulion
  • -frunze de leustean
  • -apa

Mod de preparare

Se pune ulei in oala in care faci ciorba se caleste carnea dupa aceia se taie ciapa marunt si se pune peste carne,iar celelalte legume le curatati si le taiati cuburi si le puneti peste carne si adaugati apa cat sa poata sa fiarba legumele si carnea iar pe parcurs tot puneti bulionul si la sfarsit adaugati frunzele de leustean taiate marunt

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise