CIORBA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -600 g carne de porc sau vitel
  • -200g orez
  • -ceapa,suc de rosii,busuioc,leustean,sare piper,knorr,
  • -3-4 morcovi
  • -2-3 radacini patrunje

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert. Cand carnea e pe jumatate fiarta se adauga orezul, morcovii, radacinile de patrunjel taiati cubulete. Cand carnea si orezul sunt fierte se adauga sucul de rosii, sare, piper, knorr, leusteanul si busuiocul. Se mai lasa sa dea intr-un clocot si se stinge focul. Se serveste cu smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise