ciorbita cu afumatura

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata de scaricica afumata
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina
  • 4 cartofi
  • 2 cepoe
  • 1 l bors
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de leustean
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper boabe.

Mod de preparare

1. Taie afumatura in bucati, dupa care pune-o la fiert in apa impreuna cu un praf de sare, cateva boabe de piper si o foaie de dafin. Aduna spuma de cate ori este nevoie.

2. Dupa ce a fiert 40 de minute adauga telina, morcovii, ceapa si radacina de patrunjel, toate taiate marunt.

3. In scurt timp, pune in oala si cartofii taiati cubulete.

4. Cand toate legumele sunt fierte, potriveste gustul de sare si acreste cu borsul fiert separat.

5. Parfumeaza ciroba cu patrunjelul si leusteanul tocat fin.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise