ciorbita cu afumatura

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata de scaricica afumata
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina
  • 4 cartofi
  • 2 cepoe
  • 1 l bors
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de leustean
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper boabe.

Mod de preparare

1. Taie afumatura in bucati, dupa care pune-o la fiert in apa impreuna cu un praf de sare, cateva boabe de piper si o foaie de dafin. Aduna spuma de cate ori este nevoie.

2. Dupa ce a fiert 40 de minute adauga telina, morcovii, ceapa si radacina de patrunjel, toate taiate marunt.

3. In scurt timp, pune in oala si cartofii taiati cubulete.

4. Cand toate legumele sunt fierte, potriveste gustul de sare si acreste cu borsul fiert separat.

5. Parfumeaza ciroba cu patrunjelul si leusteanul tocat fin.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise