Ciorbita de conopida cu morcovi si bors

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de :
  • -1 conopida de marime medie
  • -3-4 morcovi mari
  • -1 ceapa mica
  • -2 lingurite Vegeta ( sau Legume Delikat)
  • -2 lingurite bors Delikat cu legume
  • -1 cutie smantana Nestle( 170gm)
  • -4 linguri ulei de masline
  • -2 lingurite faina
  • -1 lingurita de sare
  • -2 litrii apa fierbinte
  • -frunza de patrujel

Mod de preparare

Conopida se spala si se desface in buchete mici.

Morcovii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare.

Se pune intr-o cratita uleiul de masline la incins si se adauga ceapa taiata marunt si morcovul.

Se calesc pana ceapa ia culoare aurie; in acest fel supa va lua culoare de la morcovul calit.

Se adauga apa fierbinte si buchetele de conopida; se adauga sarea si Vegeta; se fierb 20 de minute.

Se adauga apoi borsul si se mai fierbe ciorba inca 5 minute.

La ultimele clocote se adauga frunza de patrunjel.

Se drage cu smantana frecata cu 2 lingurite de faina.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise