Ciorbita de dovlecei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 1
  • 5 litri apa
  • 2 morcovi mari
  • o ceapa
  • un ardei gras[de preferat rosu pt aspect]
  • o rosie mare
  • un cartof mare
  • albitura[telina sau pastarnac]
  • un praf de sare
  • un ou
  • 2 linguri de ulei
  • verdeata[patrunjel si leustean]
  • bors o cana
  • fidea
  • delikat

Mod de preparare

Se pune apa la fiert,dupa care se adauga ,taiate in bucati mici,dovleceii,morcovii,ceapa,ardeiul gras,cartoful,albitura,rosia [curatata de coaja].Se adauga sarea si uleiul.Dupa ce s-au fiert legumele,se adauga borsul si fideaua se mai lasa sa fiarba vreo 5 minute,apoi se pune oul batut si verdeata tocata marunt.Se serveste rece sau calda cu un ardei iute langa

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise