Ciorbita de legume cu corcoduse

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri ulei
  • 1-2 morcovi
  • 1-2 cepe
  • 1 telina cu frunze si tije
  • 1 patrunjel
  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 4-6 rosi
  • fidea cit preferati
  • 2 litri apa
  • 4 fire de leustean
  • 1 cana cu corcoduse

Mod de preparare

Zarzavatul tocat,3 linguri de apa si uleiul se inabuse 5 min se adauga 2 litri apa si se fierb 20 min.Se adauga fideaua se mai lasa 10 mim

Rosile se toaca

Corcodusele se fierb si se paseaza ,pasta rezultata se amesteca cu rosile se dau intr-un clocot,se adauga peste zarzavatul fiert

Se pune sare,leusteanul si telina tocate marunt!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise