Ciorbita de legume cu corcoduse

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri ulei
  • 1-2 morcovi
  • 1-2 cepe
  • 1 telina cu frunze si tije
  • 1 patrunjel
  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 4-6 rosi
  • fidea cit preferati
  • 2 litri apa
  • 4 fire de leustean
  • 1 cana cu corcoduse

Mod de preparare

Zarzavatul tocat,3 linguri de apa si uleiul se inabuse 5 min se adauga 2 litri apa si se fierb 20 min.Se adauga fideaua se mai lasa 10 mim

Rosile se toaca

Corcodusele se fierb si se paseaza ,pasta rezultata se amesteca cu rosile se dau intr-un clocot,se adauga peste zarzavatul fiert

Se pune sare,leusteanul si telina tocate marunt!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise