ciorbita de legume de vara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 mina fasole verde
  • 1 sfecla
  • 1 ardei
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 1 telina
  • 1 patrunjel
  • 1 morcov
  • 1 mana mazare
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurutasare
  • 3 litri apa
  • 3-4 rosii
  • bors sau lamaie ori bulion de corcoduse
  • leustean,telina,patrunjel

Mod de preparare

Intr-o oala se pune uleiul si toate legumele curatate, spalate si taiate dupa dorinta, se inabuse pt 5 min, se adauga apa, sare, se fierb 30 min, se adauga orez sau fidea dupa placerea fiecaruia, se mai fierb 10 min, se adauga rosiile si acreala, se mai fierb 10 15 min, se presara verdeata.

Se serveste rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise