Ciorbita de vacuta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/4 kg carne de vacuta
  • 1 conopida mica
  • 1 ceapa mica
  • 2 morcovi mici
  • 1 patrunjel mic
  • 1 ardei verde mic
  • 1 lingura otet
  • 3 linguri bulion
  • sare
  • vegeta
  • piper alb
  • tarhon
  • leustean
  • 2 catei usturoi

Mod de preparare

Se pune la fiert carnea de vacuta in apa rece cu 1/2 lingura vegeta. Cand este aproape gata, se adauga ceapa taiata in 6, morcovii si patrunjelul rasi, ardeiul taiat felii subtiri. Peste 10 minute se pune si conopida, si peste 5 minute otetul si bulionul.

Se poate servi cu iaurt sau smantana, dar e important sa fie fierbinte

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise