Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ste o ciorbita pe care o pregatesc dupa gustul meu !
  • Cantitati pentru 7 litri de ciorba .
  • 1,5 kg gulas de vitel
  • 2 pastarnaci
  • 300-400 gr. amestec mexican
  • 1 ceapa mare
  • 1 cartof pe care am uitat sa-l pozez :)
  • 500 ml. pasata de rosii
  • 1,5 litri bors
  • 1 legatura de patrunjel
  • taitel pregatit cu o seara inainte - din 2 oua ,sare si faina -
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se spala foarte bine carnea si se pune la fiert in 3-4 litri de apa .Se mai adauga apa fiarta pe parcurs pentru ca o sa scada; vitelul fierbe relativ greu .Cand carnea este aproape fiarta adaugam pastarnacul,cartoful, ceapa taiate cubulete . Lasam la fiert 5-10 min.si adaugam amestecul mexican,rosiile si borsul , lasam sa dea cateva clocote si gustam de sare .Se ineaca :) si taitelul peste care da un clocot; patrunjelul si inchidem.

Serviti cu smantana , pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise