Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ste o ciorbita pe care o pregatesc dupa gustul meu !
  • Cantitati pentru 7 litri de ciorba .
  • 1,5 kg gulas de vitel
  • 2 pastarnaci
  • 300-400 gr. amestec mexican
  • 1 ceapa mare
  • 1 cartof pe care am uitat sa-l pozez :)
  • 500 ml. pasata de rosii
  • 1,5 litri bors
  • 1 legatura de patrunjel
  • taitel pregatit cu o seara inainte - din 2 oua ,sare si faina -
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se spala foarte bine carnea si se pune la fiert in 3-4 litri de apa .Se mai adauga apa fiarta pe parcurs pentru ca o sa scada; vitelul fierbe relativ greu .Cand carnea este aproape fiarta adaugam pastarnacul,cartoful, ceapa taiate cubulete . Lasam la fiert 5-10 min.si adaugam amestecul mexican,rosiile si borsul , lasam sa dea cateva clocote si gustam de sare .Se ineaca :) si taitelul peste care da un clocot; patrunjelul si inchidem.

Serviti cu smantana , pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise