Ciorbita de zarzavat cu smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 conopida de marime medie
  • -3-4 dovlecei mici
  • -3-4 morcovi
  • -1 cartof mare
  • -1 cana mazare verde
  • -1 ceapa de marime medie
  • -2 rosii
  • -3 linguri ulei de masline
  • - 1 mana de frunza de patrunjel
  • -2 lingurite legume Deli’kat
  • - sare dupa gust
  • -piper proaspat macinat dupa gust
  • -2 lingurita faina
  • -1 cutie smantana Nestle (170gm)

Mod de preparare

Legumele se curata si se spala. Doi morcovi se rad pe razatoarea mare si doi se taie bucati mici sau ronele. Doi dovlecei se rad pe razatoarea mare si doi se taie patratele. Cartoful se taie patratele mici. Conopida se desface in buchetele medii. Miezul rosiilor se scoate cu o lingura speciala.

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in uleiul de masline cu morcovii si cartoful 3-4 minute; se adauga apoi apa fierbinte ,restul legumelor, sarea, piperul, Deli’kat si frunza de patrunjel taiata marunt.

Se fierbe acoperita 25 de minute.

Se freaca smantana cu 2 lingurite de faina si se adauga la ciorbita la ultimele clocote.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise