Ciorbita din rasol de vitel

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 6 bucati de rasol feliat de vitel cu os;
  • - 1 morcov;
  • - 1 pastarnac;
  • - 1 telina mica;
  • - 1 ceapa;
  • - 4-5 cartofi;
  • - 3 linguri pasta de rosii;
  • - 1 litru bors;
  • - sare, piper, cimbru;
  • - leustean verde, patrunjel;

Mod de preparare

1. se spala carnea, se aseaza in vasul de fiert, se pune apa cat sa acopere rasolurile si putina sare;

2. se lasa sa dea cateva clocote pentru a iesi spuma, se varsa apa, se spala bucatile de carne;

3. se aseaza iar la fiert, cu alta apa, si se lasa sa fiarba o ora;

4. se curata zarzavatul, se toaca si se adauga in oala;

5. se mai lasa sa fiarba 20 min, se adauga pasta de rosii, iar dupa 10 minute borsul;

6. se da in clocot, se toaca verdeata si se opreste;

Se serveste cu smantana si ardei iute.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise