Cirnaciori cu sunca in foetaj

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr aluat de foetaj
  • 200 gr cirnati afumati
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr sunca presata
  • 10 ml ulei
  • 1 legatura de marar
  • 10 gr delikat
  • 2 gr piper
  • 2 gr boia

Mod de preparare

Aluatul de feotaj se intinde pe masa, apoi se taie pe latime in fasii de circa 10 cm, care se condimenteaza cu piper si delikat.

Sunca presata se taie in felii foarte subtiri,apoi se aseaza deasupra foilor de aluat,iar pe deasupra se rade cascaval.

Peste cascaval se pun crengute de marar,un rand de carnaciori pe mijloc,apoi aluatul de ruleaza prinzand umplutura la mijloc.

Ruloul se taie in bucati de circa 3-4 cm,acestea se aseaza in picioare intr-o tava unsa cu ulei,se pudreaza cu boia si se coc circa 20 min la 180 grade.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise