Ciulama de ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 bircan de ciuperci (450 grame);
  • supa de pui;
  • faine (aprox 1 cana);
  • smantana (2,3 linguri);
  • sare/piper;
  • patrunjel.

Mod de preparare

Se incinge intr-o cratita ulei.Se adauga faina amestecandu-se ca sa nu faca cocoloase.Apoi se adauga supa de pui( se poate folosi cea la plic)si se adauga ciupercutele.Se lasa sa scada putin amestecand incontinu si se adauga si 2,3 linguri de smantana dupa gust.Se orneaza cu patrunjel.Se serveste calda..

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise