Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignion.
  • 6 pulpe superioare de pui.
  • 2 linguri de ulei de masline extravirgin.
  • 2 linguri de amidon alimentar.
  • 1 ceapa rosie(casalot).
  • Condimente:sare,piper roz proaspat macinat,1 praf de tarhon,1 praf de rozmarin si alte condimente care ne plac.

Mod de preparare

Curatam copanelele de piele le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.Dupa ce le luam spuma,le dam deoparte.Curatam ciupercile(multa lume nu le curata si rau face)de pielita aceea plina de microbi.Le taiem in forma dorita,le punem intr-o craticioara pe foc cu un pahar de apa, le lasam sa dea intr-un clocot si apoi le dam deoparte.Separat intr-o tigaie prajim ceapa tocata marunt in 2 linguri de ulei de masline extravirgin,cam 2 minute dupa care in alta cratita punem ciupercile carnea si ceapa calita.Asezonam cu condimentele dorite,din cele 2 linguri de amidon facem un sos cu putina zeama de la puiul fiert,turnam peste tot ce avem in cratita si dam cratita la cuptor pentru 40 de minute.Pofta buna !!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise