Ciulama de pui cu mamaliguta

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -200g peiept de pui
  • -2 ciupercute
  • -30g unt
  • -50ml smantana
  • -o lingura faina
  • -o lingurita Secretul Gustului cu gust de gaina
  • -piper
  • -patrunjel
  • -malai pt mamaliguta

Mod de preparare

Carnea se spala si se taie cubulete

Ciupercile se taie feliute

Untul se topeste intr-o tigaie, se adauga carnea si ciupercile, se adauga o cescuta de apa, o lingurita de Secretul Gustului.Se fierbe 10 minute.

Intre timp se pune la fiert si apa pt mamaliguta

Se adauga faina dizolvata cu un pic de apa, si smantana.

Se mai fierbe 2-3 min amestecand continuu. Se ia de pe foc si se adauga piperul si facultaiv un pic de mujdei de usturoi.

Se termina si mamaliguta de preparat

Se serveste imediat cu patrunjel tocat alaturi de mamaliguta

Este un preparat delicios, satios si usor !!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise