Ciulama de pui cu smantana

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepti de pui dezosati si fara pielita
  • 4-5 linguri cu faina
  • o cana si jumatate cu lapte
  • 3-4 linguri de smantana
  • 150 g unt
  • ulei
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Spalam carnea, o taiem cubulete mai mari ,o condimentam cu sare si piper si apoi o rumenim bine in ulei incins dupa care o scoatem pe o farfurie.

Intr-o tigaie incinsa topim untul,

adaugam faina si amestecam repede si bine pentru o buna incorporare.

Adaugam laptele putin cate putin .Daca cantitatea de lapte nu este suficienta atunci mai adaugam pana la consistenta unei creme fine.Amestecam bine ( eu folosesc telul) astfel incat sa nu se formeze cocoloase.

Lasam sa dea in cateva clocote apoi adaugam smantana si bucatile de carne si la foc mic mai lasam sa fiarba 10-15 min. amestecand din cand in cand astfel incat sa evitam lipirea.

Potrivim de sare si piper.

Servim acompaniata de mamaliguta!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise