Ciuperci aromate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g ciuperci pleurotus
  • 500g ciuperci champinion brune
  • 2 cepe rosii
  • 2 ardei grasi
  • 1 cutie rosii in bulion
  • sare
  • ulei de masline
  • 1 lingura pasta de ardei dulce
  • 1/4 lingurita rozmarin maruntit
  • 1/2 lingurita frunze de telina
  • patrunjel

Mod de preparare

Ciupercile se spala, se taie si se pun intr-o cratita sa fiarba in sucul propriu pana ce acesta dispare. Intre timp se pregateste sosul. Se taie ceapa marunt, se caleste in ulei incins apoi se adauga ardeii taiati fasii, rosiile maruntite cu tot cu bulion, pasta de ardei si se lasa la fiert cam 15-20 minute. Cand ciupercile sunt fierte se adauga in sosul de rosii alaturi de rozmarin, frunze de telina si sare si se mai lasa pe foc aproximativ 15 minute. Cand sunt gata se adauga patrunjelul tocat si se poate servi alaturi de mamaliguta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise