Ciuperci champignon la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 350 gr muschi de porc afumat
  • 150 gr cascavat
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare
  • piper
  • curry ( optional)
  • ulei/unt

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se inlatura cozile si se curata primul invelis. Muschiuletul, cascavalul si legumele se taie cubulete si se amesteca toate la un loc, se adauga sarea si piperul dupa gust.

Se umple fiecare ciuperca in parte cu compozitia rezultata, deasupra se presara curry ( cine vrea). Se unge o tava cu ulei sau unt, se asaza ciupercutele si se da la cuptor cca 25-30 minute la 180 grade. :)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise