Ciuperci gratinate cu branza si nuci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 400 gr ciuperci intregi, scurse daca sunt din conserva
  • • 120 gr branza camembert sau gorgonzola
  • • 25 gr nuci, prajite si tocate
  • • 1 lingura thym tocat
  • • 1 lingura unt, taiat in bucatele

Mod de preparare

1. Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.Pune ciupercile intr-un vas termorezistent.Presara deasupra branza, nucile tocate, thym si bucatele de unt.

2. Da totul la cuptor 15-20 minute, pana cand branza s-a topit, iar ciupercile s-au inmuiat, apoi serveste.

:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise