Ciuperci la cuptor cu menta si ananas

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci champignon
  • menta
  • ananas
  • cascaval
  • mozzarella
  • coaja de portocala rasa
  • busuioc
  • unt sau ulei de masline

Mod de preparare

1) Se curata ciupercile si se spala.

2) Se rade cascavalul si mozzarella, se amesteca - in acelasi timp se adauga busuioc si coaja de portocala rasa.

3) Se pun frunzele de menta in ciuperci, se taie ananasul bucatele si se aseaza peste menta apoi cu amestecul din cascaval so mozzarella puneti capac la ciuperci.

4) Se unge o tava de cuptor cu ulei de masline sau unt si se lasa la foc mic cam 30-40 de min.

Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise