Ciuperci la cuptor umplute cu codite

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 ciuperci mai mari
  • 1 bucata de ardei rosu
  • 1 catel de usturoi
  • un buchetel patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • putin ulei

Mod de preparare

Pentru inceput spalam ciupercutele, le curatam de coaja si le scoatem coditele.

Intr-o tava asezam 10 ciuperci cu fata in jos si le dam la cuptor vreo 10 minute sau pana isi lasa sucul/apa, scurgem acest lichid cu grija sa nu ne ardem si intoarcem ciupercile cu fata in sus.

Intre timp ne ocupam de umplutura: tocam marunt cele 2 ciuperci lasate si coditele de la toate ciupercile, tocam marunt si ardeiul cu patrunjelul, punem si usturoiul si pe urma condimentam dupa gust.

Cu aceasta compozitie umplem ciupercile, stropim cu putin ulei si dam din nou tava la cuptor pentru cca.20 minute.

Se servesc alaturi de o friptura, cu salata, sau chiar simple cu mujdei de usturoi!

Noi am servit alaturi de un pui pe sticla la cuptor si o salata de varza.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise