ciuperci la cuptor umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-7 ciuperci mari Champignon proaspete curatate si spalate
  • 2 fire de marar verde
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 fire de usturoi verde
  • 2 fire de patrunjel verde
  • 1 morcov mic ras
  • 1 rosie mica taiata cubulete
  • 1 ou
  • 50 g branza de tip telemea
  • 50 g cascaval
  • 1 lingura de unt
  • sare,piper,oregano,

Mod de preparare

Ceapa,usturoiul verde,patrunjelul si mararul se toaca marunt. Cascavalul ras si branza se amesteca cu verdeata tocata, cu rosia condimentele si oul si cu aceasta compozitie se umplu ciupercile. Deasupra se pun alternativ drept palarii rondele de cascaval,branza, rosie si ciupercile astfel umplute se pun intr-un vas de Jena uns cu unt. Se dau la cuptor cca.20 min. Se servesc calde cu piure de cartofi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise