Ciuperci la gratar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 gr Piper
  • 1 buc Maggi Cub Concentrat cu gust de legume
  • 1 kg Champignon
  • 100 gr Unt

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala, si in fiecare palarie se pune un praf de piper, un praf de la un Cub Maggi, si un pic de unt, se pun pe gratarul incins si se firg pe ambele parti. Se pot servi ca atare sau ca garnitura. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise