Ciuperci Pleurotus cu parmezan si ardei iute

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 g ciuperci Pleurotus
  • - sare bruta
  • - 1 cub mare unt
  • - un sfert de ceapa
  • - 1 ardel iute verde
  • - parmezan
  • - patrunjel tocat
  • - sare si piper proaspat macinate

Mod de preparare

Minunaaata reteta! Va avertizez pe cei mancaciosi ca ingredientele sunt doar pentru doua persoane.

1. Se curata ciupercile de partea lemnoasa sau cu pamant, iar cele care au palaria mai mare se taie in doua. Se pun la fiert in apa cu sare grunjoasa timp de 10 minute. Se strecoara si se lasa sa se racoreasca putin.

2. Se toaca cepa marunt, iar ardelul iute se curata de samburi si nervuri si se toaca cubulete mici(folositi manusi sau pungi pentru a nu se lua iuteala pe maini).

3. Se pune ceapa la calit in untul topit si se lasa pe foc mic pana devine translucida. Se adauga ciupercile si se calesc timp de 10 minute la foc domol, amestecand din cand in cand. Se adauga ardeul iute si patrunjelul tocat si se mai lasa pe foc 1-2 minute.

4. Se condimenteaza cu sare si piper si se servesc calde cu mult parmezan deasupra.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise