Ciuperci umplute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 1 morcov
  • 2-3 rosii
  • 3-4 buchetele de broccoli
  • 1/2 pachet unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala bine ciupercile.

Coditele ciupercilor, rosiile, morcovul si buchetelele de broccoli se taie marunt si se pun in fiecare ciuperca. Deasupra se pun sare, piper si cate un cubulet de unt.

Se aseaza intr-o tava unsa cu unt si se tin la cuptor cca 40 de minute.

Se pot servi cu smantana sau cu mujdei.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise