Ciuperci umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 1 ceapa mijlocie
  • • 1 ardei rosu
  • • Un piept de pui dezosat si fara piele
  • • 6 ciuperci mari
  • • 2 oua
  • • Frunze de patrunjel sau marar, la alegere
  • • 100 g cascaval ras
  • • 50 g unt
  • • Sare , piper

Mod de preparare

• Se pune la fiert ,( in putina apa cu vegheta) pieptul de pui.

• Se curata ciupercile si se indeparteaza piciorusele. In fiecare palarie (ciuperca) se va pune putina sare si se vor lasa asa pana pregatim umplutura:

• Se taie marunt,ciapa, ardeiul si piciorusele de la ciuperci si se dinstuie in putin ulei , impreuna cu pieptul de pui ( fiert) si taiat cubulete . Se condimenteza , se adauga frunzele taiate marunt si se sparg si cele doua oua, se amesteca bine si se da jos de pe foc.

• Fiecare palarioara se va trece pe sub un jet de apa rece , dupa care se vor sterge cu un servet de hartie. Se uplu fiecare cu compozitia pregatita, se pune deasupra fiecaruia cascaval ras si la final putin unt pe ficare ciupeca umpluta.

• Se unge o tava cu unt , se asaza ciupercile cu umplutura in sus si se dau la cuptor ( acesta trebue sa fie incins) pentru aprox: 30 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise