Ciuperci umplute

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -cateva ciuperci
  • -marar
  • -patrunjel
  • -putina margarina
  • -cascaval
  • -sare si piper

Mod de preparare

Se rup coditele si se decojesc ciupercile.Se spala ciupercile si coditele iar dupa aceea se toaca coditele, mararul si patrunjelul si se amesteca cu sarea si cu piperul.Se pun ciupercile in tava se ung cu putina margarina se pune compozitia in ele si se rade cascaval. Se lasa pana sa topit margarina si sau inmuiat ciupercile.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise