Ciuperci umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg ciuperci de marimea potrivita
  • 1 bucatica cascaval (100 g)
  • 100 g kaizer
  • 2-3 cepe potrivite
  • o jumatate de pachet de unt
  • sare
  • mirodenii.

Mod de preparare

Speli ciupercile si le indepartezi piciorusele si le toci marunt. Cureti ceapa, o toci marunt si o calesti in tigaie,impreuna cu kaizerul tocat marunt. Adaugi si piciorusele ciupercilor si putin unt. Amesteci toate acestea in tigaie pe foc. Dupa ce dai tigaia la o parte de pe foc, adaugi cascavalul ras si amesteci cu ingredientele tocate si calite. Nu adauga cascavalul in tigaia aflata pe foc, pentru ca se face ate si nu se mai poate amesteca umplutura. Separat, ungi tava cu unt, asezi ciupercile in tava si umpli cu amestecul din tigaie. Peste fiecare ciuperca pui o bucatica de unt si dai la cuptor. Sa aveti sanatate si pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise