Ciuperci umplute

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci mari
  • 500 g piept de pui dezosat
  • 2 cepe medii
  • o cutie de 400 g roșii decojite
  • pătrunjel verde
  • sare, piper, curry
  • 100 g cascaval
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare

Curățăm si apoi spălăm ciupercile. Codiţele le desprindem şi le tăiem cubuleţe.

Ceapa o curăţăm, o spalăm şi o toacăm mărunt.

Pieptul de pui îl spălăm și îl taiem în cubulețe mici.

Într-o tigaie punem uleiul la încins și călim ceapa până devine aurie, adăugăm pieptul de pui și lăsăm la distuit până carnea își schimba culoarea.

Adăugăm codițele de ciuperci, roșiile decojite tăiate cubulețe, condimentam cu sare piper, curry după gust și lăsăm la fiert până scade zeama, aproximativ 10-15 minute.

Cu această compoziţie umplem pălăriile ciupercilor, le punem într-o tavă şi le cocem în cuptorul încins la 150 C, timp de 20-25 minute.

Le scoatem din cuptor, așezăm pe fiecare ciupercuță o bucățică de cașcaval și le mai dăm la cuptor 30 de secunde, atât cât să se topească cașcavalul.

Le scoatem din cuptor presărăm deasupra patrunjelul tocat fin și le putem servi.

Sunt niște aperitive delicioase și aspectoase.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise