Ciuperci umplute cu branza și verdeața

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 1/4 kg telemea de oaie
  • 3 legaturi ceapa verde
  • o legatura usturoi verde
  • o legatura patrunjel verde
  • 150g unt
  • 2linguri bulion
  • o lingura faina
  • piper sare.

Mod de preparare

cureți ciupercile le tai cozile, le speli in mai multe ape, apoi așezi felioarele intr-o tava unsa cu unt. curețiși speli ceapa, usturoiul și patrunjelul, le tai marunt, toci și cozile ciupercilor și le calești in puțin unt.adaugi faina, sare și piper dupa gust, le mai calești puțin, apoi stingi cu bulionul diluat cu o lingura de apa și le mai dai inca un clocot. la final adaugi branza taiata cubulețe. umpli ciupercile cu aceasta compoziție și le dai la cuptor pentru 30 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise