Ciuperci umplute cu carne tocata

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 12 ciuperci champignon mari
  • - 200 g carne tocata
  • - 2 cepe obisnuite
  • - 1 morcov mai mare
  • - 100 g unt
  • - 2 catei de usturoi
  • - 1 lamaie
  • - Sare
  • - Piper
  • - Verdeturi (oregano, patrunjel, busuioc)
  • - Cascaval

Mod de preparare

Se curata ciupercile si se desprind cozile apoi se lasa in apa rece 10 – 15 minute.

Se taie ceapa marunt, morcovul se curata si se da prin razatoarea mica. Se calesc in 50 g unt ceapa si morcovul apoi se amesteca cu carnea tocata la cere se adauga usturoiul tocat marunt condimente si verdeturi si zeama de la o lamaie.

Se amesteca compozitia apoi se umple ciupercile.

Se pun ciupercile umplute in tava in care s-a pus hartie cerata si 50 g unt si se lasa la cuptor 35 – 40 minute.

Cind sunt coapte se pune cascaval ras pina se acopera umplutura si se baga din nou cateva minute la cuptor pina se rumenesc la suprafata.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise