Ciuperci umplute cu carne tocata

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 12 ciuperci champignon mari
  • - 200 g carne tocata
  • - 2 cepe obisnuite
  • - 1 morcov mai mare
  • - 100 g unt
  • - 2 catei de usturoi
  • - 1 lamaie
  • - Sare
  • - Piper
  • - Verdeturi (oregano, patrunjel, busuioc)
  • - Cascaval

Mod de preparare

Se curata ciupercile si se desprind cozile apoi se lasa in apa rece 10 – 15 minute.

Se taie ceapa marunt, morcovul se curata si se da prin razatoarea mica. Se calesc in 50 g unt ceapa si morcovul apoi se amesteca cu carnea tocata la cere se adauga usturoiul tocat marunt condimente si verdeturi si zeama de la o lamaie.

Se amesteca compozitia apoi se umple ciupercile.

Se pun ciupercile umplute in tava in care s-a pus hartie cerata si 50 g unt si se lasa la cuptor 35 – 40 minute.

Cind sunt coapte se pune cascaval ras pina se acopera umplutura si se baga din nou cateva minute la cuptor pina se rumenesc la suprafata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise