Ciuperci umplute la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 250 g cascaval
  • 100 g sunculita (bacon)
  • patrunjel
  • oregano
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se curata cipercile de pielita si se desprind coditele.

Se spala, se pun la scurs cu gura in jos pe un prosop de hartie.

Separat se prepara umplutura din cascaval ras, coditele de la ciputerci rase, bacon-ul taiat cubulete mici, oregano.

Se pregateste tava cu hartie de copt, se umplu cipercutele cu compozitia obtinuta se presara patrunjel proaspat tocat si cate o picatua de ulei de masline in fiecare bascuta.

Se baga la cuptor si se lasa circa 30-35 min la 180 grade (difera de la cuptor la cuptor).

Cand s-au inmuiat si rumenit, sunt gata!

Sunt delicioase! Spor la gatit!

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise