Ciupercuțe cu sos de hrean

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • palarioare de ciuperci
  • 1 ou,
  • pesmet,
  • sare,
  • 2 radacini hrean
  • 1 cana smantana,
  • putin zahar.

Mod de preparare

Am vazut la "Cireasa de pe tort" reteta ciupercutelor, propusa de Nicoleta Voica. Sosul de hrean l-am facut dupa cum stiu eu.

Intai pregatim palarioarele ciupercutelor, pe care le trecem prin pesmet, ou batut cu niscai sare si iar prin pesmet, apoi le rumenim in ulei; le scoatem pe prosoape de hartie.

Curatam cele doua bucati de hrean, pe care apoi le dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Incalzim un pic pe foc hreanul ras, impreuna cu putin zahar; il amestecam imediat cu o cana de smantana.

Servim ciupercutele cu sosul de hrean.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise