Ciupercute aperitiv

Branza taiata in bastonase mici si groase, se pune intr-un bol cu ulei de masline si se lasa 30 minute.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g branza mozzarella
  • 200 g rosii cherry
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 lingura maioneza

Mod de preparare

Branza taiata in bastonase mici si groase, se pune intr-un bol cu ulei de masline si se lasa 30 minute.

Dupa acest timp, pe o farfurie cu hartie de bucatarie (sa se scurga uleiul), se monteaza ciupercutele; pe fiecare bucata de branza, se pune cate 1/2 de rosie, se inteapa cu un bat mic de frigaruie, deasupra se fac mici puncte cu maioneza, apoi se pun pe platou.

Este un frumos aperitiv pentru copii si nu numai!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise