ciupercute umplute

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 felie cascaval ras
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 legatura marar

Mod de preparare

Se curata ciupercile, le tai piciorusele, apoi frigi palarioarele pe gratarul incins. Piciorusele se calesc impreuna cu ardeiul gras taiat marunt. Umpli palariile cu aceasta compozitie, le presari cu sare, cascaval ras si ceapa verde sau marar tocat fin. Se servesc calde sau reci cu maioneza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise