Clatite brasovene cu ficatei de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Trei foi clatita, mari , mai groase si bine rumenite ,
  • 200 g ficatei de pui,
  • 1 ceapa medie,
  • 200 g ciuperci feliate,
  • 2 oua,
  • 1 lingura faina,
  • 1 pahar de lapte,
  • sare,
  • piper,
  • boia dulce,
  • cimbru uscat
  • Pentru prajit dupa prepararea si umplerea clatitelor ...
  • 2 oua, pesmet, ulei

Mod de preparare

Se prajesc usor ficateii, in ulei si apoi se lasa la racit , dupa care se toaca marunt.

Ceapa se caleste in grasimea ramasa cu ciupercile taiate felii mici. Faina se pune in laptele rece si se amesteca cu ouale batue. Se adauga in tigaie peste amestecul de ficat si ciuperci, apoi totul se condimenteaza, dupa gust si se lasa pe foc pana se ingroasa usor. Se umplu clatitele, care se ruleaza, infundand capetele, se dau prin ou, pesmet si se prajesc in ulei. Se pot servi cu sos de rosii sau cu smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise