Clatite cu ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluatul de clatite:
  • -3 oua
  • -250 g faina
  • -1/2 l lapte
  • Umplutura:
  • -3 galbenusuri
  • -80 g zahar pudra
  • -100 g nuca pisata
  • -100 g ciocolata rasa
  • -100 g ciocolata topita intr-un sfert pahar de apa si fiarta 3 minute
  • 20 g unt

Mod de preparare

Galbenusurile de ou se freaca bine cu zaharul pudra,se introduce nuca pisata,ciocolata rasa pe razatoare si albusurile batute spuma.Cu acest amestec se umplu clatitele si peste umplutura se toarna cate putina ciocolata calda,din cea topita.Se ruleaza,se asaza intr-un vas uns cu unt si se pun la cuptor pentru zece minute.Se servesc cu frisca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise